Ennakointi- ja muutoskyvykkyys -seminaari (MAKSUTON)

Loading Loading...

Ajankohta 5.2.2019
Aika
Kesto
Ilmoittautumisaika 4.2.2019


Hinta

Peruutusehdot

Tilaisuus on maksuton, mutta veloitamme 29.1. jälkeen tulleista peruutuksista ja paikalle saapumattomuudesta 30 euroa.

Koulutuspaikka

HAUS kehittämiskeskus Oy
Yliopistonkatu 5
00100 HELSINKI

Lisätiedot

HAUS on aloittanut yhteistyön SID-ryhmän (Ubiverse Oy) ja Futures Platform Oy:n kanssa ja kutsumme sinut mukaan maksuttomaan seminaariin pohtimaan huippuasiantuntijoiden -Jari Koskisen, Sam Inkisen ja Jari Kaivo-ojan - johdolla, miksi ennakointi- ja muutoskyvykkyys on tärkeää, miten voimme hyödyntää menneisyyttä nykypäivässä, mitä on tulevaisuuden ennakointi ja miten sitä voi käytännössä tehdä.

Seminaarin ohjelma:

Klo 13.00 – 13.15: Yhteistyön lanseeraus, Hanna Siira, HAUS
Klo 13.15 – 13.30: Miksi ennakointi- ja muutoskyvykkyyden kehittäminen on tärkeää? Jari Koskinen, SID-ryhmä
Klo 13.30 – 13.45: Mitä arvokasta voimme noutaa menneisyydestä nykypäivään? Sam Inkinen, SID-ryhmä
Klo 13.45 – 14.00: Kahvitauko
Klo 14.00 – 14.15: Mitä on tulevaisuuden ennakointi? Jari Kaivo-oja, SID-ryhmä
Klo 14.15 – 15.15: TULEVAISUUSTIETOISEN YHTEISSUUNNITTELUN TYÖPAJA, jossa ennakoidaan tulevaa ja pohditaan, miten muutokset vaikuttavat työhön ja toimintamalleihin
Klo 15.15 – 15.45: Yhteenvetoa, keskustelua ja tilaisuuden päätös

Yhteiskunta ympärillämme muuttuu ja kehittyy koko ajan - toimintaympäristömme on yhä kompleksisempi ja ihmisiltä vaaditaan, ei vain pelkästään epävarmuuden sietoa, vaan sen hallintaa. Ennakointi- ja muutoskyvykkyyttä tarvitaan myös valtionhallinnossa tällä hetkellä enemmän kuin koskaan – kyvykkyyttä tarvitaan eri tasoilla, johtajista kehittäjiin ja asiantuntijoihin. Tulevaisuustietoinen yhteissuunnittelu on toimintamalli, jolla huominen voidaan ottaa haltuun!

HAUS käynnistää yhteistyössä SID-ryhmän kanssa keväällä 2019 nelipäiväisen valmennusohjelman, jossa osallistujat oppivat kytkemään tulevaisuuden ennakoinnin ja yhteissuunnittelun osaksi strategista suunnittelua. Oppimis- ja työvälineenä on strategisen kehittämisen ja ennakoinnin digitaalinen alusta Futures Platform. Tutustu valmennuksen ohjelmarunkoon ja aikatauluun HAUSin sivuilla , jossa ilmoittautuminen on jo auki!

Orientoidu aiheeseen vielä syvemmin lukemalla asiantuntijoidemme blogi HAUSin sivuilla.