Henkilöstöasioiden foorumi 2018

Loading Loading...

Ajankohta 23.5.2018 - 24.5.2018
Aika
Kesto 2 päivää
Ilmoittautumisaika 20.4.2018 mennessä


Esittely

HAUSin henkilöstöasioiden foorumi 2018 kokoaa jälleen yhteen valtion henkilöstöhallinnon ammattilaiset – luvassa on mielenkiintoinen ja monipuolinen ohjelma, jossa paneudumme HR-kentän ajankohtaisasioihin, mutta syvennymme myös oppimisen ja uudistumisen edellytyksiin ja luotaamme strategisen henkilöstösuunnittelun tulevaisuuden näkymiin valtionhallinnossa.

Foorumin toteutustapaa on uudistettu ja suuntaamme tällä kertaa Suomenlahden yli Tallinnaan, jolloin foorumin ajallinen kesto tiivistyy sisällöstä tinkimättä! Tärkeät yhteistyökumppanimme valtiovarainministeriö, Valtiokonttori ja Palkeet ovat jälleen vahvasti mukana ohjelman toteutuksessa, jossa huomioidaan sekä asiantuntevat puheenvuorot että yhteinen työskentely ja keskustelu.

Kenelle kurssi soveltuu

Henkilöstöhallinnon tehtävissä valtiolla toimivat

Sisältö

Foorumin avaa perinteinen Valtion työmarkkinalaitoksen edustajan puheenvuoro, jolloin kuulemme valtion uuden sopimusratkaisun pääkohdista vuosille 2018-2020. EU:n tietosuoja-asetusta aletaan soveltaa samalla toukokuun viikolla, kun pidämme foorumin - Palkeissa asiaa on valmisteltu huolella ja teema ansaitseekin oman puheenvuoronsa tilaisuudessa. Valtiovarainministeriön ja Valtiokonttorin edustajat kiertävät kevään aikana ahkerasti virastoissa ja foorumissa voidaankin jo tehdä joitakin yhteenvetoja siitä, miten tuottavuustavoitteisiin vastataan HR-toimintoja kehittämällä. Foorumin toisen päivän alku painottuu oppimisen ja uudistumisen edellytyksiin yleisesti, mutta tarkastelussa on erityisesti valtionhallinnon sisäinen liikkuvuus ja tehtäväkierto. Päätämme foorumin teemaan, joka on kiivaassa työn murroksessa enemmän kuin ajankohtainen jokaisessa organisaatiossa - strategista ja ennakoivaa henkilöstösuunnittelua tulisi tehdä yhä systemaattisemmin. Miten virastot ja niiden henkilöstö pystyisivät ennakoimaan ja mukautumaan muutoksiin yhä joustavammin ja miten tiedolla johtaminen voi tukea prosessia, jossa henkilöstösuunnittelu kytkeytyy vahvaksi osaksi organisaation strategiaa? Suomen Akatemian osaamisen kehittäjän asiantuntija johdattaa meidät tähän moninaiseen teemaan oman esityksensä ja osallistavien keskustelujen kautta.

Hinta

Hinnan lisätiedot

2-h huone 870 € (alv. 0 %) /osanottaja
1-h huone 970 € (alv. 0 %) /osanottaja


Peruutusehdot

Noudatamme matkatoimiston peruutusehtoja (peruutus 16.4. jälkeen, veloitus 50 % osallistumismaksusta). Osanottajan voi vaihtaa kuluitta sopimalla siitä HAUSin kanssa etukäteen.

Koulutuspaikka

Viking XPRS, Nordic Hotel Forum Tallinna

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Hanna Siira, hanna.siira@haus.fi, puh. 0207 180 237
Koulutussuunnittelija Eija Aures, eija.aures@haus.fi, puh. 0207 180 292