Tietosuojan sääntely tästä eteenpäin

Loading Loading...

Ajankohta 22.8.2018
Aika 9.00
Kesto 1 päivä
Ilmoittautumisaika


Esittely

EU:n tietosuoja-asetuksen soveltaminen alkoi 25.5.2018. Jokaisen julkishallinnossa työskentelevän on tunnettava tietosuojan sääntelyyn liittyvä keskeinen lainsäädäntö. Rekisterinpitäjän on myös tunnettava EU:n tietosuoja-asetuksen uudet velvoitteet. Vaikka organisaation tietosuoja-asiat olisivat muutoin kunnossa, on se lainsäädännön mukaan pystyttävä nyt myös osoittamaan.

HUOM! Koulutukseen voi osallistua myös Skypen/Lyncin välityksellä.

Tavoite ja hyödyt

Koulutuksen tavoitteena on luoda yleiskuva tietosuojaa säätelevään lainsäädäntöön Suomessa, ja perehdyttää koulutettavat tärkeisiin tiedonhallinnan ja tietojenkäsittelyn tietosuojavaatimuksiin julkishallinnossa EU:n tietosuoja-asetuksen ja sitä täydentävän kansallisen lainsäädännön velvoitteiden mukaisesti.

Kenelle kurssi soveltuu

Koulutus soveltuu erinomaisesti kaikille julkishallinnossa työskenteleville jotka tarvitsevat tietoa ajantasaisesta tietosuojan sääntelystä, ja siitä, mitä lakisääteisiä uusia vastuita ja velvollisuuksia siihen liittyy kun EU:n yleistä tietosuoja-asetusta aletaan soveltaa käytäntöön.

Sisältö

Koulutuksessa perehdytään keskeiseen tietosuojalainsäädäntöön sekä miten organisaatioiden pitäisi ottaa huomioon tietosuojavaatimukset omassa toiminnassaan ja rekisterinpidossa. Erityisesti paneudutaan uusiin velvoitteisiin mitä EU:n tietosuoja-asetus ja sitä täydentävä kansallinen lainsäädäntö edellyttävät rekisterinpitäjiltä ja tietojenkäsittelijöiltä.

Kouluttaja

Julkisoikeuden professori, Tomi Voutilainen Itä-Suomen yliopistosta on erinomaisena kouluttajana tunnettu ja kokenut julkisuus- ja tietosuojakouluttaja julkishallinnossa.

Hinta

520,00 EUR + alv 24%
Hinta sisältää esitysmateriaalin sähköisessä muodossa ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi kurssille myöhemmin kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % kurssihinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme koko kurssihinnan.

Koulutuspaikka

HAUS kehittämiskeskus Oy
Yliopistonkatu 5
00100 HELSINKI

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Anja Mäkinen, anja.makinen@haus.fi, puh. 0400 515 993

Lisätiedot

Koulutukseen on mahdollista osallistua myös Skype / Lync yhteydellä.