06

HAUSin ulkoinen viestintä uudistuu lokakuussa – tulossa paljon muutoksia

posted on

Viestintäuudistuksemme tavoitteena on palvella asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme entistäkin paremmin. Ohessa yhteenvetona, mikä kaikki muuttuu.

Uusi logo ja ilme

Näkyvimpänä muutoksena tulee olemaan HAUSin uusi logo ja värit. Uusi ilme yhdenmukaistaa viestintäämme ja vahvistaa osaltaan visiotamme olla parhaiden virkamiesten kouluttaja sekä valtionhallinnon ammattitaitoinen, nykyaikainen ja innovatiivinen kehittäjä.

Verkkosivut uusiksi – paljon uutta sisältöä

Uudet verkkosivumme julkaistaan lokakuun loppupuolella. Osoite on vanha tuttu http://www.haus.fi. Uusilla sivuillamme näkyy aiempaa selkeämmin HAUSin tarjoaman koulutuksen ja kehittämisen palveluvalikoima, in-house-asema valtionhallinnon sidosryhmäyksikkönä sekä roolimme yhtenä valtion palveluntarjoajana. Kotimaan toimintojen ohella sivuilla esitellään kansainvälinen toimintamme HAUS International.

Asiakkaan omien tietojen päivitys entistä helpompaa

Asiakas pääsee jatkossa tekemään omien tietojensa muutoksen suoraan verkkosivuiltamme. Näin varmistamme, että kiinnostuksen kohteet, työtehtävät ja työpaikkatiedot ovat aina ajan tasalla asiakkaan itse ilmoittamien tietojen perusteella. HAUS ei saa virkamiesten tietoja hallinnosta suoraan, joten asiakkaan oma ilmoitus muutoksista on meille hyvin tärkeä. Myös tarjouspyynnöt ja palautteen anto onnistuvat uusilla sivuilla aiempaa helpommin.

Uudenlaiset uutiskirjeet kokoavat yhteen eri teemoja – harvemmat lähetyskerrat, enemmän sisältöä

Tavoitteenamme on vähentää asiakkaan sähköpostimäärää ja tarjota monipuolisempaa sisältöä.

Asiakkailtamme saatujen toiveiden perusteella uutiskirjeemme ovat uudistuksen jälkeen temaattisia kokonaisuuksia, joiden aihe-alueet ja lähetysaikataulu on seuraava:

Parillinen viikko (tiistai):

• Johtaminen ja esimiestyö, projektit
• Taloushallinto, hankintatoimi, Kieku

Pariton viikko (tiistai):

• Henkilöstöhallinto, työhyvinvointi, perehdytys
• Hallinto ja oikeus, EU-osaaminen
• Viestintä, sihteerit ja assistentit, asiakaspalvelu

Näiltä alueilta lähetetään uutiskirjeitä tarvittaessa:

• Turvallisuus
• Tiedonhallinta
• Ammattitutkinnot

Paperiesitteitä vähennetään – luonto kiittää luonnonystävää

Uusi koulutushakumme mahdollistaa, että asiakas voi halutessaan tulostaa kunkin koulutuksen kohdalta koulutustiedot siistiksi .pdf:ksi. Ympäristösyistä vähennämme yksittäisten koulutusten paperiesitteitä ja jatkossa painotamme erityisesti koulutusalueittain lähetettäviä koontiesitteitä (kevät, syksy).

On hyvä muistaa, että koulutustarjontaamme päivitetään asiakkaiden tarpeiden mukaan ympäri vuoden välillä hyvinkin nopealla aikataululla. Ajantasaisimmat koulutustiedot vuoden tasolla ovatkin katsottavissa koulutuskalenterissamme, jota päivitetään kuukausittain. Vuoden 2016 koulutuskalenteri julkaistaan loka-marraskuussa. Koulutushaussamme näkyy aina kaikki ne koulutukset, joiden ilmoittautumisaika on alkanut.

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Janina Himberg, janina.himberg@haus.fi, p. 040 554 7415

| Categories: HAUS | Tags: | View Count: (2515) | Return

Post a Comment