07

HAUS hakee varatoimitusjohtajaa

posted on

HAUS kehittämiskeskus Oy on valtionhallinnon ja virkamiesten kouluttaja ja kehittäjä. HAUS on valtionhallinnon sisäinen sidosryhmäyksikkö, ns. in-house-toimija. HAUSin palvelutarjontaan kuuluu tuki laajoissa hallinnon kehittämishankkeissa, monimuotoinen koulutus sekä virastokohtainen kehittämistyö. Lisäksi HAUS toimii aktiivisesti kansainvälisissä koulutuksen ja hallinnon kehittämishankkeissa, muun muassa Euroopan unionin Twinningin kautta. Haemme Helsinkiin

VARATOIMITUSJOHTAJAA

johtamaan ja kehittämään HAUSin kotimaan koulutuksen ja valmennuksen liiketoimintaa. Tässä HAUSin kannalta keskeisessä tehtäväalueessa korostuu liiketoiminnan kehittäminen, sidosryhmäyhteistyö sekä korkean tason myynti ja markkinointi. Varatoimitusjohtaja raportoi suoraan toimitusjohtajalle ja on johtoryhmän jäsen.

Hakemallamme henkilöllä on soveltuva korkeakoulututkinto, vankka johtamiskokemus, valtionhallinnon tuntemus sekä kokemus koulutuksen ja kehittämisen liiketoiminnasta. Hyvä pedagoginen tausta on tehtävässä etu. Odotamme suomen ja englannin kielen hyvää hallintaa sekä vähintään tyydyttävää ruotsin kielen osaamista. Henkilönä olet sosiaalisesti sujuva, näkemyksellinen, myyntihenkinen ja aikaansaava.

Tarjoamme ainutlaatuisen näköalapaikan valtion- ja maakuntahallinnon ja osaamisen kehittämisen keskiössä sekä mahdollisuuden luoda uutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Anneli Temmes puh. 040 7311243 (11.5. klo 9-11 ja 19.5. klo 13-16) ja Personnelin konsultti Timo Tuohimaa puh. 0400403032. Lisäksi hallituksen puheenjohtaja Hannu Mäkinen on tavoitettavissa 18.5. klo 14-16, puh. 02955 30330.

Hakemukset palkkatoivomuksin pyydämme lähettämään 28.5. mennessä osoitteella www.personnel.fi

| Categories: HAUS | Tags: | View Count: (982) | Return

Post a Comment