04

Valtio Expon ohjelma on julkaistu - HAUS mukana valtion palveluntarjoajien yhteisosastolla

posted on

Valtiokonttorin järjestämässä messutapahtumassa Valtio Expossa verkostoidutaan nyt yhdeksättä kertaa. Tapahtuma järjestetään Marina Congress Centerissä keskiviikkona 10. toukokuuta.

Ohjelmassa on jälleen kymmeniä puheenvuoroja ajankohtaisista valtionhallinnon aiheista. Tänä vuonna teemana on työssä valtiolla. Ohjelmassa ovat teeman mukaisesti esillä uudet fiksummat työnteon tavat, rohkeat kokeilut sekä kaikkea valtionhallinnon työtä muovaava digitalisaatio.

Reilu 70 näytteilleasettajaa

Tapahtumassa on mukana myös reilu 70 näytteilleasettajaa. Ohjelmaa on koko päivän ajan tarjolla neljässä pääsalissa, ja lisäksi mielenkiintoisia puheenvuoroja voi seurata molempien kerroksien tietoiskusaleissa, joissa tapahtuman näytteilleasettajat esittelevät palveluitaan.

Poimintoja ohjelmasta:

* Toinen mahdollisuus – ikinä ei kannata luovuttaa
Pekka Hyysalo, FightBack

* Siiloista empatiaan. Digitalisaatio parempien palvelujen mahdollistajana
Digijohtaja Nina Nissilä ja D9-porukka, Valtiokonttori

* Motivaatio parempaan virkamieselämään
hyvinvointiyrittäjä, luennoitsija Jutta Gustafsberg

* Hyvät vai huonot uutiset -show
vetäjänä muusikko Mikko Kuustonen, panelisteina kirjailija Tuomas Kyrö, apulaisjohtaja Mari Näätsaari, Valtiokonttori, digijohtaja Nina Nissilä, Valtiokonttori ja hallintojohtaja Matti Hyytinen, Maanmittauslaitos 

Ohjelma on nähtävissä kokonaisuudessaan tapahtuman verkkosivuilla osoitteessa www.valtioexpo.fi

Tutustu ohjelmaan

Mikä Valtio Expo?

Valtio Expo on valtionhallinnon sisäinen tapahtuma, johon ovat tervetulleita kaikki valtionhallinnon päättäjät ja asiantuntijat. Osallistuminen on maksutonta, mutta edellyttää ilmoittautumista. Ilmoittauduthan viimeistään 2.5. mennessä.

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan, keskustelemaan ja verkostoitumaan!

Ilmoittaudu tapahtumaan

Valtio Expon uutisia voi seurata myös Facebookissa ja Twitterissä, jossa tapahtumasta keskustellaan aihetunnisteella #valtioexpo.

Valtion palveluntarjoajat Valtio Expossa

Valtion palveluntarjoajat ovat viimevuotiseen tapaan Expossa mukana yhteisosastolla. HAUS, Hansel, Palkeet, Senaatti, Valtiokonttori sekä Valtori tuottavat laadukkaita, kustannustehokkaita, yhteiskuntavastuullisia sekä valmiiksi kilpailutettuja ratkaisuja ja palveluja valtionhallinnolle - tervetuloa tapaamaan asiantuntijoitamme!

| Categories: Valtionhallinto | Tags: | View Count: (1255) | Return

Post a Comment