21

TYÖPAIKKA: Projektikoordinaattori

posted on

Suomen historian suurimman muutoksen johtamiseen rakennetaan valmennusohjelmaa, joka tukee muutosjohtajia ja heidän joukkojaan, kun sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestäminen ja maakuntahallinto uudistuvat perusteellisesti. Muutos tapahtuu maakunnissa, mutta tarjoamme muutoksen johtamiseen ohjelman, joka sisältää asiantuntijoiden tukea, vertaiskertomuksia ja parhaiden käytäntöjen jakamista sekä uudenlaisenvalmennuksen liittyvän keskustelufoorumin. Tähän työhön etsimme nyt energistä, palveluhenkistä ja täsmällistä projektikoordinaattoria tukemaan projektijohtajaa työssään.

Työnkuva

Työhösi kuuluu mm. tiedon keräystä eri lähteistä, sen lajittelua ja muokkausta projektin tarpeisiin sekä esitysten ja materiaalien valmistelua, joten kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja pilkkoa niitä ymmärrettäviin kokonaisuuksiin on tärkeä. Tehtäviin kuuluu myös mm.  työpajojen, tilaisuuksien ja etäopiskelun järjestelemistä, yhteyksien pitämistä projektin sisällä ja yhteistyökumppaneihin sekä projektin seurantaan liittyviä tehtäviä. Viestintä erilaisille kohderyhmille kuuluu olennaisena osana sekä projektijohtajan että -koordinaattorin tehtävään, joten oletamme, että olet sujuva puhuja, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet myös näppärä kirjoittaja. Englannin kieli on tarpeen ja ruotsin kielen osaaminen luetaan eduksi.  

 Mielenkiintoinen näköalapaikka

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan suuren muutosprosessin johtamisen haasteisiin fiksulle ja energiselle korkeakoulusta valmistuneelle tai valmistumassa olevalle tekijälle. Muutosjohtamisen valmennuksen yksikkö on sosiaali- ja terveysministeriön ja valtiovarainministeriön yhdessä ohjaama hanke, jonka integraattorina toimii HAUS kehittämiskeskus Oy. Toimimme siis Munkkiniemen koulutustalossa vielä vuoden 2017 loppuun asti, minkä jälkeen työpaikkasi sijaitsee Helsingin keskustassa yliopistokampuksen alueella. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2019 asti.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoiveesi 10.4.2017 mennessä osoitteeseen noora.haavisto(at)haus.fi
Lisätietoja: Projektijohtaja Tuula-Riitta Markkanen, tuula-riitta.markkanen(at)haus.fi, puh. 020 7180 266.
Soittoajat: 30.3. klo 11.15-12.00 ja 4.4. klo 9.30-10.30

| Categories: HAUS | Tags: | View Count: (1902) | Return

Post a Comment