15

Valtio Expon ohjelma on julkaistu - HAUS mukana valtion palveluntarjoajien yhteisosastolla

posted on

Valtiokonttorin järjestämässä messutapahtumassa Valtio Expossa verkostoidutaan nyt kahdeksatta kertaa. Tapahtuma järjestetään Marina Congress Centerissä tiistaina 17. toukokuuta.

Ohjelmassa on jälleen kymmeniä puheenvuoroja ajankohtaisista valtionhallinnon aiheista. Tänä vuonna teemana on tuottavuus, jota lähestytään mm. rohkeuden näkökulmasta. Ohjelmassa on asiaa digitalisaatiosta, hyvästä henkilöstöjohtamisesta, ICT:n kehittämisestä ja talouden hyvästä hoidosta. 

Lähes 80 näytteilleasettajaa

Tapahtumassa on mukana myös lähes 80 näytteilleasettajaa, joista osa pitää tapahtumassa tietoiskun. Tietoiskusalien lisäksi ohjelmaa on neljässä pääsalissa sekä toisen kerroksen klinikoilla, joihin voi tulla tapaamaan asiantuntijoita eri aiheiden ympäriltä.


Poimintoja ohjelmasta:

  • Paneeli: Ratkaisujen Suomi 2025 – yhdessä rakennettu
    Paneelin vetäjänä Tuomas Enbuske

  • Hackathon-kilpailun palkintojen jako
    Palkinnot jakaa ministeri Anu Vehviläinen

  • Totta vai tarua -talk show
    Juontajana Henrietta Kekäläinen, mukana myös Klaus Härö, Mikko Kosonen (Sitra), Timo Laitinen (Valtiokonttori)


Ohjelma on nähtävissä kokonaisuudessaan tapahtuman uusilla verkkosivuilla osoitteessa www.valtioexpo.fi.
Tutustu ohjelmaan >>

Mikä Valtio Expo?

Valtio Expo on valtionhallinnon sisäinen tapahtuma, johon ovat tervetulleita kaikki valtionhallinnon päättäjät ja asiantuntijat. Osallistuminen on maksutonta, mutta edellyttää ilmoittautumista. Ilmoittauduthan viimeistään 6.5. mennessä.

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan, keskustelemaan ja verkostoitumaan!

Ilmoittaudu tapahtumaan >>

Valtio Expon uutisia voi seurata myös Facebookissa ja Twitterissä, jossa tapahtumasta keskustellaan aihetunnisteella #valtioexpo.

Valtion palveluntarjoajat Valtio Expossa

Valtion palveluntarjoajat ovat viimevuotiseen tapaan Expossa mukana yhteisosastolla. HAUS, Hansel, Palkeet, Senaatti, Valtiokonttori sekä Valtori tuottavat laadukkaita, kustannustehokkaita, yhteiskuntavastuullisia sekä valmiiksi kilpailutettuja ratkaisuja ja palveluja valtionhallinnolle - tervetuloa tapaamaan asiantuntijoitamme!

Valtion palveluntarjoajat YouTubessa.

| Categories: HAUS, Asiantuntija, Valtionhallinto | Tags: | View Count: (2755) | Return

Post a Comment