22

Kevään ja syksyn uutuuksia taloushallintoammattilaisten Excel-osaamisen päivittämiseen

posted on

HAUS panostaa tänä vuonna taloushallintoammattilaisten Excel-taitoihin. Tarjonnassamme on kolmen koulutuksen sarja, joka alkaa Excelin jatkokurssilla. Lisäksi tänä vuonna tarjonnassamme on Excelin talousraportointikoulutusta.

Koulutussarja jatkuu vuonna 2017 suurilla tietoaineistoilla.

Excelillä on suuri merkitys taloushallinnon työkaluna. Sen painoarvoa lisää siirtyminen controller-tyyppisiin tehtäviin, joissa eri lähteistä tulevaa tietoa pitää osata tiivistää ja visualisoida. Lisäksi peruslähteistä tulevaa tietoa jatkojalostetaan johdon tarvitsemiksi laskelmiksi ja raporteiksi. Exceliä hyödynnetään myös kustannuslaskennan toteuttamisessa.

Excelin jatkokurssi talousammattilaisille 1.3.
Excelin jatkokurssi antaa eväitä Excelin tehokäyttöön. Koulutuksessa opit tuomaan tietoa eri lähteistä, analysoimaan sitä ja luomaan raportteja Pivotin avulla. Lisäksi perehdyt funktioihin ja tiedon visualisointiin. Opit toteuttamaan edistynyttä laskentaa ja tietokantojen käsittelyä.  Ilmoittaudu 17.2. mennessä

Excelin talousraportointi I 8.6.
Talousraportoinnin I-kurssilla opit hyödyntämään Exceliä taloushallinnon raportoinnissa. Pystyt koulutuksen jälkeen käyttämään Exceliä edistyneesti ja tehokkaasti. Osaat hyödyntää Excelin erilaisia toimintoja laskennan tukena ja laatia edistyneitä kaavioita.
Koulutus soveltuu Excelin perusteet hallitseville taloushallinnon ammattilaisille. Koulutukseen osallistujat hallitsevat Excelin perusteet ja käyttävät Exceliä työssään paljon. Ilmoittaudu 25.5. mennessä.

Excelin talousraportointi II 29.9.
II-kurssilla opit hyödyntämään Exceliä taloushallinnon raportoinnissa sekä käyttämään Pivot-toimintoa laajasti. Pystyt hyödyntämään erilaisia visualisoinnin työkaluja ja Excelin Power view -lisäosaa. Koulutus soveltuu Excelin hallitseville taloushallinnon ammattilaisille. Koulutukseen osallistujat hallitsevat Excelin jatkokurssin ja Excelin talousraportointi I -tasoiset asiat (edistynyt laskenta ja Pivotin perusteet). Ilmoittaudu 16.9. mennessä.

Lisätietoja:

Koulutuspäällikkö Ulla Suomela, ulla.suomela@haus.fi, puh. 0207 180 207
Koulutussuunnittelija Katja Valtonen, katja.valtonen@haus.fi, puh. 0207 180 282

| Categories: HAUS, Koulutus, Valtionhallinto | Tags: | View Count: (3038) | Return

Post a Comment