10

Perinteikäs henkilöstöasiainhoidon tutkinto innostanut keskeytyksettä jo miltei 30 vuotta

posted on

Kaksi kertaa vuodessa järjestettävä henkilöstöasiainhoidon tutkinto on yksi HAUSin perinteisimmistä: sitä on toteutettu keskeytyksettä jo lähes 30 vuotta. Pitkästä jatkumosta huolimatta tutkinnon sisältö ei kuitenkaan ole pölyttynyt, vaan sitä päivitetään jatkuvasti vastaamaan kulloinkin voimassa olevaa lainsäädäntöä ja valtionhallinnon käytäntöjä.

Tutkinto on tarkoitettu valtion virastoissa henkilöstöasiainhoidon tehtävissä toimiville.

Tutkinto on sisällöltään todella kattava henkilöstöasioiden kokonaispaketti. Se perehdyttää valtion palvelussuhteiden perustana olevaan lainsäädäntöön ja sopimusjärjestelmiin, virka- ja työsuhteen ehtojen sisältöön, matkakustannusten korvauksiin, henkilötietojen käsittelyyn ja tietosuojakysymyksiin, sekä muuhun henkilöstöasiainhoidossa tarvittavaan työelämän lainsäädäntöön ja muihin määräyksiin.

Tutkinto koostuu kolmesta lähiopetusjaksosta (yhteensä 7 päivää), sekä verkossa tehtävistä opintotehtävistä. Itseopiskelulla onkin merkittävä osuus opintojen kokonaisuudessa. Suorituksista annetaan arvosanat, ja tutkinnon suorittamisesta saa todistuksen.

Kevään 2014 jaksojen ajankohdat:
1. jakso 25.-26.2.2014 (2 pv)
2. jakso 1.-2.4.2014 (2 pv)
3. jakso 2.-4.6.2014 (3 pv)

Koulutuspaikka:
HAUS, Helsinki

Hinta:
2500,00€ + 24% ALV. Hinta sisältää koulutuksen, sähköisen materiaalin (ei kirjoja), lounaat ja kahvit. Majoituksesta aiheutuvat kulut eivät sisälly hintaan.

Kysy lisää: koulutuspäällikkö Helena Viskari, p. 0207 180 255

| Categories: Koulutus, HAUS | Tags: | View Count: (5253) | Return

Post a Comment