02

DI Timo Kuntsi nimitetty HAUSiin koulutuspäälliköksi 14.1.2019 alkaen

posted on

Timo Kuntsi aloittaa HAUSissa koulutuspäällikkönä tammikuun puolivälissä. Hänen vastuualueenaan on johtamistyön koulutus- ja kehittämispalveluiden suunnittelu ja toteutus yhdessä muun HAUS-tiimin kanssa. Lisäksi hän vastaa nimettyjen asiakkuuksien kehittämisestä.

Timo on työskennellyt osaamisen kehittämisen ja sen johtamisen parissa erilaisissa ympäristöissä ja organisaatioissa. Hänellä on kokemusta sekä valtionyhtiöistä (VR-Yhtymä, Yleisradio) että kansainvälisestä liiketoiminnasta (Kone, SKF). Hän on myös tohtorikoulutettavana Aalto-yliopistossa ja tekee johtamiseen liittyvää väitöskirjaa.

”Olen innoissani päästessäni kehittämään johtamista valtionhallinnossa yhdessä asiakkaiden ja kollegoiden kanssa. Digitalisaatio tuo johtamiseen sekä mahdollisuuksia että haasteita, mutta edelleen on tärkeää ihmisten kanssa toimiminen ja kokonaisuuksien hahmottaminen. Avoimella ja tutkivalla mielellä”, sanoo Timo.

"Timo tuo tullessaan paljon uusia tarinoita HAUSin johtamiskoulutuksen kehittämiseksi ja myös uusien avauksien tekemiseksi. Hänen monipuolinen kokemuksensa niin henkilöstökoulutuksen kuin vaativien käsitteiden jalkauttajana antaa HAUSille entistä vahvemmat asetelmat viedä valtionhallinnon johtamista kohti 2020 -lukua. Tervetuloa Timo!", toteaa varatoimitusjohtaja Mikko Salminen.

Lisätietoja: Mikko Salminen, p. 050 393 4460

| Categories: HAUS | Tags: | View Count: (216) | Return

Post a Comment