11

Toimitusjohtajalta (HAUS Uutiset 4/2018): On kiitosten ja jäähyväisten aika

posted on

HAUSin pian päättyvä vuosi on ollut merkittävä toiminnan, kehittämisen ja positiivisen muutoksen vuosi, jälleen kerran. Toimintamme on kasvanut ja laajentunut strategiamme mukaisesti.  Tämä on näkynyt uusina kumppanuuksina, uusina koulutusohjelmina, uusina hankkeita.  Tämä on näkynyt valtavana innostuksena eOppivan rakentamisessa, missä työssä huikean moni kollega eri ministeriöistä ja virastoista on ollut mukana. Tämä on näkynyt maailmalla HAUSin kansainvälisten hankkeiden työssä ja uusissa avauksissa.

Sisäisesti tämän vuoden muutos näkyy alkuvuoden muuton jälkeen asettautumisessa Yliopistonkadun toimitiloihimme.  Iloitsen suuresti, että asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme ovat tilamme hyvin löytäneet ja tulleessaan usein toteavat kuinka helppoa ydinkeskustassa sijaitsevaan HAUSiin onkaan tulla.  Keskustan sijaintimme on mahdollistanut monet uudenlaiset kohtaamiset HAUSin väen ja sidosryhmiemme välillä, tapaamisille ei aina tarvitse olla kalenteroitua koulutusta tai kokousta, myös nopeat pistäytymiset onnistuvat.

HAUS on valmiina ensi vuoteen, johon lähdetään vauhdilla monien hankkeiden jatkuessa ja uusien käynnistyessä. Merkittävänä uutena ohjelmana HAUS on ottanut valtiovarainministeriön ja SITRAn sopimukseen pohjautuvan Uudistuja –ohjelman toteuttavakseen.  Lisäksi ensi vuosi tulee varmasti laajentamaan ja syventämään kumppanuuksiamme sekä tuomaan uusia koulutuksia ja palveluita tarjontaamme.

Kiittäen

Haluan kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme tästä kuluneesta vuodesta.  Kanssanne on ollut mahtavaa kulkea jälleen yhden vuoden matka koulutuksen ja kehittämisen syvyyksiin.

Haluan myös henkilökohtaisesti kiittää kaikkia HAUS Uutisten lukijoita, koska tämä on minun viimeinen HAUS Uutiset ennen 1.2.2019 eläköitymistäni. HAUSin uusi toimitusjohtaja Kyösti Väkeväinen astuu remmiin tuolloin ja tulee varmistamaan uudet mielenkiintoiset ja tärkeät uutiset yhdessä teidän kanssanne.

 

Anneli

Anneli Temmes

| Categories: | Tags: | View Count: (570) | Return

Post a Comment