04

Aila Särmälä ja CAF muuttivat HAUSiin

posted on

 

Uusi koti, uusi asukas

Marraskuussa HAUSiin muutti Aila Särmälä.  Muuttokuormassa tuli mukana CAFin kansallisen yhteyspisteen tehtävät. Uudessa kodissa on myös uusia tehtäviä ja myös ne liittyvät julkishallinnon organisaatioiden kehittämiseen. Työ on innostavaa. Mielenkiintoisen lisän antaa eurooppalaisten kollegoiden kanssa tehtävä yhteistyö.

"Minua motivoi, kun saan työtä julkishallinnon organisaatioiden ja lukuisten osaavien ja taitavien ihmisten kanssa. On palkitsevaa, kun voi tukea organisaatioiden kehittymistä ja ihmisten innostumista."

Työpöydällä on usein monenlaista ja se tuo positiivisella tavalla vaihtelua. Verkostot ja yhteistyö ovat merkittäviä. Kukaan meistä ei toimi työssä yksin, vaan meillä on useita yhteistyökumppaneita. Yhdessä olemme enemmän!  

AS_1220182

 

 

 

 

 

 

 

Vapaa-ajan täyttää liikuntaharrastukset ja lukeminen. Työasiat ratkeavat usein metsäpoluilla ja yöpöydällä on aina useampia kirjoja. Luen sen mukaan, mikä tuntuu juuri sillä hetkellä kiinnostavimmalta. Herman Hessen sanoin; ”et kirjoista onneasi saa, mutta omaan itseesi ne voivat sinut johdattaa".

CAF- ja laatujohtamisasioissa voit olla Ailaan yhteydessä: aila.sarmala@haus.fi tai p. 040 189 1896

Katso lisää

CAF ja laatujohtamisen palvelut verkkosivuillamme.

| Categories: HAUS | Tags: | View Count: (92) | Return

Post a Comment