28

TYÖPAIKKA: Koulutussuunnittelija

posted on

 

Haemme palvelukseemme 

koulutussuunnittelijaa.

Tehtävässä olet mukana tuottamassa koulutus- ja kehittämispalveluita erikseen sovittavilla osaamisalueilla.

Tehtäviisi kuuluvat monipuolisten koulutuspalveluidemme käytännön järjestelyt ennen koulutuspäiviä, päivien aikana ja niiden jälkeen. Toteutustavat vaihtelevat luokkahuonekoulutuksista aina muihin monimuotoisissa oppimisympäristöissämme toteutettaviin koulutuksiin. Muut tehtäväsi liittyvät esimerkiksi koulutus- ja kehittämispalveluiden kokonaishallintaan sekä muihin erikseen sovittaviin kokonaisuuksiin. Jälkimmäisiin vaikuttaa valittavan henkilön osaamisprofiili. 

Sinulla on aikaisempaa kokemusta koulutus- ja/tai kehittämispalveluiden käytännön toteutuksesta ja tulokset puhuvat puolestaan: työsi jälki on erinomaista, etkä tingi positiivisesta asenteestasi tai asiakaspalvelun laadusta myöskään kiireen keskellä.

Olet huolellinen, avulias ja proaktiivinen sekä koordinoit useampiakin asioita sujuvasti. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, ja osaat työskennellä joustavasti sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Sinulla on hyvät ICT-taidot, käytät eri järjestelmiä mielelläsi sekä opit uusien käyttöä.

Sinulla on kaupallinen tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Kommunikoit suomen kielen lisäksi sujuvasti myös englanniksi. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoiveesi viimeistään 9.12.2018 sähköpostitse osoitteeseen tuija.salmikannas@haus.fi. Täytämme tehtävän välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja puhelimitse palvelupäällikkö Tuija Salmikannakselta, p. 040 588 2355:

4.12.2018 klo 11-12 ja
5.12.2018 klo 8-9

| Categories: HAUS | Tags: | View Count: (742) | Return

Post a Comment