27

KTT Tero Vuorinen nimitetty HAUSin ohjelmajohtajaksi 1.1.2019 alkaen

posted on

KTT Tero Vuorinen on nimitetty HAUSin ohjelmajohtajaksi 1.1.2019 alkaen. Teron vastuulle tulee ensisijaisesti valtionhallinnon uusien johtamiskoulutusohjelmien kehittäminen sekä merkittävä rooli myös näiden toteuttamisessa. 

Tero Vuorinen siirtyy tehtävään Talent Vectian johtavan konsultin roolista. Hän on toiminut urallaan aiemmin muun muassa Vaasan yliopiston johtamisen yksikön tutkijana, opettajana ja professorina sekä yrittäjänä. Vuorinen on myös Helsingin ja Turun yliopistojen dosentti sekä pitkäaikainen Kauppalehden kolumnisti.

Minulla on pitkä kokemus johtamisen kehittämisestä monissa eri konteksteissa, mutta HAUSin tehtävät tuovat minulle kuitenkin aivan uudenlaisen näkökulman valtionhallinnon kehittämiseen. On hienoa olla jatkossa mukana auttamassa valtionhallintoa vastaamaan sen muuttuvan toimintaympäristön haasteisiin”, toteaa Tero.

Olen hyvin iloinen saadessamme Teron mukaantulon myötä HAUSiin sopivan yhdistelmän akateemista kokemusta sekä kykyä soveltaa ajatukset käytännön johtamisen tukemiseen. Hän tuo joukkoomme myös vahvaa strategista osaamista, joka tukee sekä voimakkaasti kehittyvää HAUSia että koko hallinnon kenttää”, kertoo HAUSin varatoimitusjohtaja Mikko Salminen
 

Lisätietoja: Mikko Salminen, 050 393 4460, mikko.salminen@haus.fi

| Categories: HAUS | Tags: | View Count: (1060) | Return

Post a Comment