25

TYÖPAIKKA Palvelupäällikkö

posted on

Tässä tehtävässä vastaat HAUS Palveluiden tuottamisesta ja kehittämisestä valtionhallinnon moninaisiin tarpeisiin. Toimit HAUS Palvelutiimin esimiehenä ja vastaat tuotettujen HAUS palveluiden laskutuksesta, laadusta ja vaikuttavuudesta monimuotoisissa oppimisympäristöissämme. Vastaat myös palvelukonseptien ja –prosessin kehittämisestä sekä HAUS palvelujärjestelmien ylläpidosta ja edelleen kehittämisestä. Tehtävään kuuluu myös ICT palveluiden kehittäminen ja oman osaamisen mukaisesti myös muita mahdollisia hallinnollisia kokonaisuuksia.

Haemme sinua, joka olet jo ehtinyt toimia useamman vuoden koulutuspalveluiden parissa niin digitaalisissa kuin perinteisissä tuotantoympäristöissä. Ymmärrät palveluiden laadun merkityksen osana koulutusten toteutuksia ja suunnittelet palvelut näiden odotusten mukaisesti. Kehität myös rohkeasti uusia konsepteja kumppanilupauksemme mukaisesti.

Sinulla on 5 – 10 vuoden kokemus henkilöstön kehittämisen parissa ja soveltuva korkeakoulututkinto tukemassa jatkuvaa uuden oppimista. Toimit tehokkaasti ja joustavasti myös paineen keskellä, olet positiivinen ja tiimihenkinen – aivan kuin se joukkue, jonka kanssa tulet yhdessä toimimaan. Arvostamme kokemusta esimiestyöstä, järjestelmäkehittämisestä, asiakaskeskeisten palveluiden muotoilusta ja digitaalisten ratkaisuiden tuottamisesta, valtionhallinnon tuntemusta sekä sujuvaa englanninkielen taitoa. HR ja taloushallinnon tuntemus on eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteeseen ulla.ritola(at)haus.fi. Tehtävä on vakituinen ja odotamme hakemustasi viimeistään 11.6.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa varatoimitusjohtaja Mikko Salminen 1.6.2018 klo 10.00 – 12.00 välisenä aikana puh. 050 393 4460, mikko.salminen(at)haus.fi

| Categories: HAUS | Tags: | View Count: (979) | Return

Post a Comment