16

REKRY: Haemme oppimisympäristöasiantuntijaa tiimiimme

posted on

HAUS kehittämiskeskus Oy on valtionyhtiö, joka tuottaa koulutus-ja kehittämisratkaisuja valtionhallinnon ja virkamiesten tarpeisiin. Lisäksi HAUS osallistuu monin tavoin valtionhallinnon organisaatioiden uudistushankkeisiin ja toimii aktiivisesti kansainvälisissä julkisen hallinnon kehittämishankkeissa.

Haemme kasvavaan eOppiva-tiimiimme timanttista oppimisympäristö/ohjelmistoasiantuntijaa tai teknistä tuottajaa, jolla myös kouluttaminen ja asioiden organisoiminen on lähellä sydäntä.

Nyt haettavaan uuteen työtehtävään kuuluu erilaisten verkko-oppimisalustojen kuten Moodlen kehittäminen sopimaan paremmin koko valtionhallinnon tarpeita. Lisäksi vastaat käyttöönotoista ja koulutuksista, joita verkko-oppimisalustojen ympärillä tullaan tekemään.

Onnistuaksesi uudessa roolissasi sinulla on kokemusta Moodlen ylläpidosta ja kehittämisestä, kurssien rakentamisesta, teknisistä ratkaisusta sekä käytttäjätuen ohjaamisesta. Sytyt selkeistä prosesseista, ymmärrät dataa ja ratkot ongelmia jo aamiaspöydässä lisäksi nautit toimivista käyttöliittymistä. Koodaamistaidoista ja WordPressin- hallinnasta on etua.

Olet kiinnostunut verkko-oppimisen mahdollisuuksista ja haluat olla mukana luomassa valtiolle uutta tapaa oppia nyt ja tulevaisuudessa. Osaat työskennellä monenlaisten ihmisten ja sidosryhmien kanssa. Suurin osa työstäsi tehdään erilaisissa projektitiimeissä joten sinulla tulee olla hyvät yhteistyötaidot ja kyky tarttua toimeen.

Koulutustaustaltasi olet mieluiten ICT-taustainen, mutta pedagogisesta otteesta ei ole haittaa. Leanista työympäristöstä ja SCRUM-osaamisesta saa lisäpisteitä. Olet myös henkilökohtaisesti valmis oppimaan uutta päivittäin.

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden verkko-oppimisen parissa. Annamme sinun kehittyä kanssamme oman alasi huippuammattilaiseksi. Sinulla on myös mahdollisuus olla mukana yhtenä edelläkävijänä luomassa valtiolle jotain täysin uutta, mitä ei ole aiemmin osattu edes kuvitella.

Tehtävään haetaan vakituista työntekijää ja se täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikka on Helsingissä, mutta teemme paljon töitä etänä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoiveesi 4.5.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen petteri.kallio@haus.fi. Liitä mukaan mielestäsi hyvin onnistunut kuva(us) hyvästä moodlepohjaisesta käyttökokemuksesta, johon olet törmännyt tai olet itse suunnitellut.

| Categories: HAUS, Asiantuntija | Tags: | View Count: (3884) | Return

Post a Comment