20

TYÖPAIKKA Haemme palvelukseemme koulutuspäällikköä

posted on

HAUS kehittämiskeskus Oy on valtionhallinnon kehittämiskumppani, joka tuottaa koulutus-ja kehittämisratkaisuja valtionhallinnon ja virkamiesten tarpeisiin. Lisäksi HAUS osallistuu monin tavoin valtionhallinnon organisaatioiden uudistushankkeisiin ja toimii aktiivisesti kansainvälisissä julkisen hallinnon kehittämishankkeissa. HAUSin modernit toimisto- ja koulutustilat sijaitsevat Helsingin keskustassa Kluuvissa.

Haemme palvelukseemme

Koulutuspäällikköä

Tässä tehtävässä olet rakentamassa sekä uusia osaamisen kehittämisen kokonaisuuksia että toteuttamassa jo käynnissä olevia hankkeita valtionhallinnon moninaisiin tarpeisiin. Toimit aktiivisesti nimettyjen kumppanuuksien kehittäjänä ja vastaat tuotettujen HAUS-palveluiden laadusta ja vaikuttavuudesta monimuotoisissa oppimisympäristöissämme.

Haemme sinua, joka olet jo ehtinyt hankkia useampiakin kannuksia koulutuspalveluiden parissa niin digitaalisissa kuin perinteisissä tuotantoympäristöissä. Kuuntelet herkällä korvalla kumppanien odotuksia ja suunnittelet kokonaisratkaisut näiden tarpeiden pohjalta. Hyppäät myös rohkeasti uuteen ja toisinaan altaan syväänkin päähän ja kykenet tuottamaan uusia pedagogisia innovaatioita kumppanilupauksemme mukaisesti.

Sinulla on 5 – 10 vuoden kokemus henkilöstön kehittämisen parissa ja soveltuva korkeakoulututkinto tukemassa jatkuvaa uuden oppimista. Toimit tehokkaasti ja joustavasti myös paineen keskellä, olet positiivinen ja tiimihenkinen – aivan kuin se joukkue, jonka kanssa tulet yhdessä toimimaan. Arvostamme kokemusta asiakaskeskeisten palveluiden muotoilusta ja digitaalisten ratkaisuiden tuottamisesta, vahvaa pedagogista näkemystä, valtionhallinnon tuntemusta sekä sujuvaa englanninkielen taitoa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteeseen ulla.ritola@haus.fi. Tehtävä on vakituinen ja odotamme hakemustasi viimeistään 20.4.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa varatoimitusjohtaja Mikko Salminen (mikko.salminen@haus.fi, 050 393 4460)

6.4.2018 klo 9.00 – 10.00 ja

13.4.2018 klo 11.00 – 12.30.

| Categories: HAUS | Tags: | View Count: (1663) | Return

Post a Comment