12

Munkkiniemestä Yliopistonkadulle

posted on

HAUSin muutosta olemme puhuneet ja kirjoittaneet jo jonkin aikaa. Nyt helmikuussa 2018 se lopullisesti tapahtuu. Uudet tilat ovat valmistuneet, harjakaiset pidetty, viimeistelyt meneillään. Vihonviimeiset kurssit ovat päättymässä Munkkiniemessä, koulutustalon tyhjennys on meneillään ja muuttolaatikoiden siirto Munkkiniemestä keskustaan on käynnissä.

Muutto uusiin toimitiloihin ja uusien koulutustilojen rakentaminen on ollut pitkähkö ja monella tavoin merkittävä prosessi. On ollut mielenkiintoista vertailla matkan varrella kokemuksia monien ministeriöiden ja virastojen kanssa, jotka ovat olleet samoihin aikoihin rakentamassa uutta toimitilaratkaisuaan. Monia samoja asioita, samoja odotuksia ja ehkä myös epäilyjä on tullut esiin, näitä on ollut tärkeää ja mielenkiintoista vertailla.  Tilaratkaisuhan ei koskaan tarkoita ainoastaan seiniä vaan koko toiminnan perustaa, työn tekemistä, palvelujen tuottamista, asiakkaiden kohtaamista.

Koulutuksia viikosta 11 alkaen

Koulutukset HAUSin uusissa tiloissa alkavat viikolla 11. Esittelemme mielellään uusia tilojamme eri tilaisuuksien yhteydessä ja jaamme kokemuksiamme meidän toimitila- ja koulutustilaratkaisuistamme sekä valmisteluprosessistamme.

Erinomaista yhteistyötä

On ollut upeaa tehdä yhteistyötä Senaatin ja Senaatin alihankkijoiden kanssa koko prosessin ajan. Olemme etsineet ja löytäneet yhdessä ratkaisuja sekä käyneet monia keskusteluja. Arvostan suuresti sitä, että kaikki aikataulut ovat pitäneet. Ja tärkeintä tietenkin on tasokas, toimiva ja kaunis lopputulos. Meistä muuttajista vain harvat ovat rakentamisen ammattilaisia, mutta ainakin itselleni ja monelle kollegalle tämä on ollut tärkeä oppimisen paikka ja todella kiinnostava sellainen.

Lämmin kiitokseni kaikille tekijöille!

Anneli Temmes

 

harjakaiset

Puheita uusien tilojen harjakaisissa - Senaatin, HAUSin ja R4 Korjausurakointi Oy:n edustajat

 

| Categories: HAUS | Tags: | View Count: (1303) | Return

Post a Comment