12

Muutosta ja muuttoa

posted on

HAUSin pian päättyvä vuosi 2017 on ollut voimakkaan kehittämisen ja investointien vuosi. Uuden strategiamme toteuttaminen on merkinnyt mm. panostamista kumppanuuksiin, niin koko valtionhallinnon kuin virastojenkin tasolla, uusien hankkeiden ja koulutusohjelmien valmistelua ja toteutusta sekä uusia kehittämishankkeita, joista eHAUS –hanke keskeisimpänä. Se on merkinnyt mukanaoloa monessa valtionhallinnon kehittämishankkeessa, rekrytointeja, uusien asiantuntijoiden saamista HAUS-tehtäviin ja osallistumista valtion henkilökiertoon.

Uuteen toimitilaan

HAUS tulee muuttamaan helmikuussa 2018 uuteen toimitilaan ydinkeskustaan, Yliopistonkadulle. Munkkiniemi on tänä päivänä kaukana, sille emme voi mitään – niin upea kuin koulutustalon historiallinen kiinteistö onkin. HAUSille on Yliopistonkadulle valmistumassa modernit koulutus- ja toimistotilat erinomaisena yhteistyönä Senaatin kanssa. Kovasti jo muuttoa odotamme! Koulutuksia ja muita tilaisuuksia saatamme toteuttaa uusissa tiloissamme maalis-huhtikuusta alkaen. Vuoden alussa tulemme informoimaan tarkemmin talven ja kevään koulutusten paikoista.

Historiaa

HAUS katsoo innokkaasti tulevaan mutta arvostaa myös historiaansa. Muutto Munkkiniemestä tarkoittaa myös historiaan sukeltamista käydessämme läpi arkistojamme 1970-luvun alusta alkaen. Paljon mielenkiintoista on löytynyt virkamieskoulutuksen ja koko hallintomme lähihistoriasta.

Eurooppalaisuutta

HAUSin Suomi100 –tilaisuus korosti HAUSin roolia eurooppalaisena virkamieskouluna. HAUS on aktiivisesti mukana EU-tasolla virkamieskoulujen johdon yhteistyöverkostossa DISPAssa. Verkoston syksyn kokous järjestettiin puheenjohtajamaa Virossa ja kokouksen aikana pohdittiin mm. luovuutta koulujen toiminnassa ja johtamisessa. Suomi ja HAUS kiinnostaa kovasti tässä verkostossa, niin historiallisesta kehityksestämme kuin tulevaisuuden suunnitelmistammekin johtuen.

Kiittäen

Haluan kiittää teitä kaikkia pian päättyvästä vuodesta.  Kanssanne on ollut ilo tehdä yhteistyötä.

Koko HAUSin puolesta toivotan rauhallista joulua ja onnea vuodelle 2018.

Anneli_joulu

Anneli Temmes
toimitusjohtaja

| Categories: HAUS | Tags: | View Count: (1019) | Return

Post a Comment