06

eHAUS-hanke etenee: eOppivan verkkosivujen ensimmäinen versio on nyt auki, samoin ensimmäinen verkostotapaaminen pidetty

posted on

Kaksivuotisen e-HAUS-projektin taustalla on valtionhallinnon tarve parantaa yhteisen henkilöstökoulutuksen tehokkuutta tuomalla se digiajan edellyttämälle tasolle. Tähän pyritään luomalla henkilöstön kehittämisen tueksi monimuotoista ja tavoitteellista e-oppimista. e-HAUS-projektin aikana toteutetaan valtionhallinnon ensimmäiset yhteiset e-oppimiskokonaisuudet ja luodaan e-oppimisen verkosto.

20915274_16162623105...

Verkosto on yksi osa eOppiva-nimellä kulkevaa konseptia, joka sisältää muun muassa verkkosivuston ja oppimisympäristön – tarkoituksena on kehittää kokonaan uusi e-oppimisen ekosysteemi.

Verkkosivujen ensimmäinen versio avattiin pari viikkoa sitten osoitteessa eoppiva.fi

20170823_133823

Betaversion lanseerauksen yhteyteen osui ajallisesti myös eOppiva-verkoston ensimmäinen tapaaminen Microsoftin Flux-työtilassa. Päivän tunnelmiin ja antiin pääset tutustumaan eOppivan blogissa täällä.

Verkoston seuraava tapaaminen järjestetään keskiviikkona 11.10. klo 9-13. Teemana on Yhteiset sisällöt ja tapaamispaikkana on Opetushallitus (Hakaniemenranta 6). Ilmoittautua voi jo täältä.

20170823_150334

Hanke toivottaa kaikki oppimisesta, digitalisaatiosta ja valtionhallinnon kehittämisestä kiinnostuneet virkamiehet mukaan keskustelemaan ja ideoimaan: eOppiva on Twitterissä @eoppivaFi , Facebookissa eOppivan keskusteluryhmä ja eOppiva.fi, Instagramissa @eoppiva.fi, YouTube

eOppiva-verkoston jäsenille on avattu oma virtuaalinen osallistumisympäristö. Jos haluat mukaan verkostoon, voit ottaa yhteyttä koulutuspäällikkö Hanna Siiraan.

| Categories: HAUS, Valtionhallinto | Tags: | View Count: (2962) | Return

Post a Comment