24

Kick-off syksyyn

posted on

Vaikka vielä nautimmekin loppukesän päivistä, niin henkisesti olemme HAUSissa jo syvällä syksyssä. Syksyn ohjelmamme tarkentuvat koko ajan ja ensimmäiset koulutusohjelmat käynnistyvät parhaillaan. Vuoden 2018 avoimen koulutuksen suunnitelmaa viimeistellään. Tilauskoulutuksia ja aitoihin kehittämiskumppanuuksiin pohjautuvia hankkeita on meneillään ja tiedossa useita.

Kansainvälinen liiketoiminta

Kansainvälinen liiketoimintamme ei kesälomia juuri ehtinyt pitääkään; aktiivisesti pyörivien hankkeiden lisäksi keskikesään kuului mukavia uutisia. Näistä viimeisimpänä Twinning-hankkeen voitto Turkkiin. Sisältönä tässä laajassa kaksi vuotta kestävässä hankkeessa tulee olemaan valitusjärjestelmän ja valitusorganisaation rakentaminen poliisiorganisaation yhteyteen.

e-HAUS-projekti

HAUSin tämänhetkisessä kehittämisessä merkittävin hanke on e-HAUS-projekti. Tähän liittyen ajankohtaista on erityisesti valtionhallinnon yhteisen eOppiva-sivuston lanseeraminen sekä siihen liittyvien pilottiohjelmien suunnittelu ja tuottaminen. HAUSissa tämä kehittämistyö koskee koko henkilöstöä ja se olikin ykkösteemana meidän syksyn aloituksen Kick offissa. 

Sisäinen kehittäminen

HAUSin sisäisessä kehittämisessä alkusyksymme agendalla on myös mm. osaamiskartoituksen tekeminen. Tämän lisäksi helmikuussa toteutuva muutto uusiin toimitiloihimme vaatii valmisteluja sekä uudessa osoitteessamme Yliopistonkadulla että täällä Munkkiniemessä.

Lähdemme innolla teidän kanssanne tähän syksyyn!

Anneli Temmes
toimitusjohtaja

IMG_20170824_144258

Kuva: HAUSin henkilöstön Kick-off –tilaisuus Munkkiniemen koulutustalon Sofia-salissa 24.8.2017

 


 

 

| Categories: HAUS | Tags: | View Count: (1336) | Return

Post a Comment