03

Kesäterveisin Munkkiniemestä

posted on

HAUSin kesä alkaa kotimaan toiminnoissa hiljetä heinäkuun ajaksi. Varsinaisia koulutuksia ei keskikesällä järjestetä. Kehittämishankkeet, kuten e-HAUS kuitenkin jatkuvat läpi kesän samoin kuin ensi syksyn koulutusten ja hankkeiden valmistelu. Myös vuoden 2018 avoimen koulutuksen tarjontaa rakennetaan kesän aikana yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Jos, Suomen loma-aika hiljentää kotimaan toiminnot, niin maailmalla vauhtia riittää keskikesälläkin. Twinningit ja kumppanuushankkeemme pyörivät myös heinäkuussa ja monet asiantuntijamme hyödyntävätkin kotimaan työnsä hiljaisempaa aikaa tehtäviin ulkomailla. HAUS on mukana kahdessa uudessa Twinning-hankkeessa, joissa päätökset voitoista tulivat sopivasti lomien kynnykselle. Lähdemme juniori partnerin roolissa mukaan Twinningeihin Jordaniassa ja Moldovassa. Näiden hankkeiden valmistelu osuu juuri keskikesään. Lisäksi yksi Twinning-kilpailu Turkissa on loppusuoralla. Kreikassa jatkuu uusien antikorruptiokoulutusten valmistelu ja vireillä on myös muita uusia hankkeita.

Haluan tässä vaiheessa toivottaa vielä kerran teille kaikille hyvää loma-aikaa. Syksyllä jatketaan maaliskuussa hyväksytyn uuden strategiamme mukaisesti. Kevään aikana uusi strategiamme on lähtenyt lentoon, mutta luonnollisesti sen tehokas toimeenpano edellyttää jatkuvaa työtä. Muistin virkistämiseksi vielä strategiamme pääkohtia. Anneli Temmeksen puheenvuoro (video) strategianjulkistustilaisuudessa 17.3.2017.

Yhteistyöterveisin
Anneli Temmes


 

| Categories: HAUS | Tags: | View Count: (2917) | Return

Post a Comment