24

Hyveet työssä

posted on

Organisaatio tarvitsee työntekijöitä toimiakseen. Toimiakseen hyvin se tarvitsee hyviä työntekijöitä. Yhtä lailla työntekijät tarvitsevat hyvää työpaikkaa ja -yhteisöä yltääkseen hyvään työsuoritukseen. Hyveet ovat ne ominaisuudet, jotka tekevät yksilöistä, yhteisöistä ja organisaatioista hyvän. Jokaisella toimivalla organisaatiolla on hallussaan toimintansa kannalta keskeiset hyveet. Niitä ei silti useinkaan ole tehty näkyväksi ja nostettu aktiivisesti menestyksen ja hyvinvoinnin välineeksi.

HAUS toteuttaa yhteistyössä eetikko Antti Kylliäisen kanssa Hyveet työssä -prosesseja. Prosessin aikana työyhteisön tai organisaation keskeisimmät hyveet nimetään, määritellään, mitataan ja kehitetään. Tavoitteena on työntekijöiden työhyvinvoinnin ja työn mielekkyyden lisääntyminen, motivaation ja työhön sitoutumisen vahvistuminen sekä työn tehokkuuden ja laadun paraneminen. Työterveyslaitos on tutkinut Antti Kylliäisen konseptin vaikuttavuutta ja tulokset olivat erittäin myönteisiä.

Olemme avanneet Hyveet työssä -verkoston kanssa verkkosivuston, missä kerromme tarkemmin hyveistä ja organisaatioille tarjottavasta Hyveet työssä -prosessista. Käy tutustumassa verkkosivustoon ja ota yhteyttä!


Lisätietoja: johtaja Johanna Snellman, p. 0207 180 249, johanna.snellman(at)haus.fi

| Categories: HAUS, Valtionhallinto | Tags: | View Count: (4775) | Return

Post a Comment