22

TYÖPAIKKA: Koulutusassistentin määräaikainen tehtävä

posted on

HAUS kehittämiskeskus Oy hakee henkilöä koulutusassistentin määräaikaiseen tehtävään. Tehtävä sijoittuu Hallinto ja oikeus –koulutusalueelle. Koulutusassistentin päätehtävinä ovat muun muassa koulutusten hallinnointi- ja markkinointitehtävät, asiakashallintajärjestelmän käyttö sekä koulutustilaisuuksien käytännön järjestelyt. Toimit vastuullisen koulutuspäällikön työparina ja osallistut myös koulutusalueen asiakas- ja sidosryhmäyhteistyöhön.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta vastaavista tehtävistä, tarkkuutta, yhteistyökykyä sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Osaat käyttää sujuvasti moderneja työvälineitä ja ohjelmistoja  (mm. SharePoint).  Taustaltasi voit olla esimerkiksi tradenomi ja työtehtävien hoidossa auttaa valtionhallinnon tuntemus.

Työpaikkana on Helsingin Munkkiniemessä sijaitseva HAUS kehittämiskeskus Oy, joka on 100 % valtion omistama osakeyhtiö. HAUSin päätehtävinä on virkamiesten koulutus ja julkisen hallinnon kehittämispalvelut Suomessa ja kansainvälisesti.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV:si ja palkkatoiveesi 5.9.2016 mennessä osoitteeseen anna.saharinen@haus.fi

Tehtävä täytetään välittömästi ja määräaikaisuus kestää 30.6.2017 saakka.

Lisätietoja: johtaja Anna Saharinen , puh. 0207 180 341.

| Categories: HAUS | Tags: | View Count: (5194) | Return

Post a Comment