17

HAUS on kilpailuttanut johtamisvalmennuksen asiantuntijat neljällä sisältöalueella

posted on

Kilpailutuksen tavoitteena oli varmistaa, että asiakkaillamme on käytettävissään HAUSin kilpailuttama, laadukas resurssipooli, josta löytyy heidän tavoitteitaan ja vaatimuksiaan vastaavat asiantuntijat. Valintaprosessin tuloksena varmistimme myös, että alihankkijamme ovat ammattitaitoisia, kunkin sisältöalueen parhaita asiantuntijoita, joilla on vahvaa valtionhallinnon osaamista ja kokemusta.

Tarjolla monipuolista osaamista, tulossa uusia valmennuskonsepteja

Kilpailutuksen lopputuloksena saimme asiantuntijaverkostoomme lisää vahvuutta ja monipuolisuutta. Poolissamme on HAUSin asiakkaille tuttuja ja hyviksi havaittuja valmentajia, mutta myös monia uusia asiantuntijoita, jotka tarjoavat uudenlaista osaamista ja näkemystä.

Olemme syksyn 2014 aikana tavanneet kaikki puitesopimustoimittajamme ja käyneet innostavaa keskustelua tulevasta yhteistyöstämme. Näemme paljon mahdollisuuksia, jotka hyödyntävät asiakkaitamme. Tiivistyvä yhteistyömme synnyttää uusia ideoita ja valmennuskonsepteja. Yhdistämällä osaamisemme pystymme myös kattamaan monipuolisesti laajojen sisältöalueiden erilaiset näkökulmat.

HAUSin tehtävänä on kehittää ja tukea valtionhallintoa toimimaan yhä vaikuttavammin ja tehokkaammin. Autamme asiakasorganisaatioitamme määrittelemään toiminnan suuntaa ja tavoitetilaa. Edistämme valtionhallinnossa käytössä olevia ja käyttöönotettavia ohjausjärjestelmiä sekä tuemme niiden vientiä osaksi asiakasvirastojen toimintamalleja ja käytänteitä. Toimintamallien, rakenteiden, prosessien ja johtamisjärjestelmien valmennuksella pyrimme auttamaan asiakkaitamme strategisten tavoitteiden saavuttamisessa sekä strategian toimeenpanoon liittyvässä muutosjohtamisessa. Koulutus- ja valmennuspalvelumme tähtäävät myös projektinhallinnan kehittämiseen ja projektien tehokkaaseen toteuttamiseen.

Johanna Snellman
johtaja, johtamisvalmennus

| Categories: Koulutus, HAUS | Tags: | View Count: (4527) | Return

Post a Comment