TERVETULOA HAUSIIN – Munkkiniemen koulutustaloon

Toivomme, että opiskelusi on antoisaa ja vastaa odotuksiasi.

KÄYNTIOSOITE
Käyntiosoite on Hollantilaisentie 11, 00330 Helsinki. Pääovi avataan klo 7.45 ja suljetaan klo 16.15.

KULKUYHTEYDET, TAKSI, PYSÄKÖINTIPAIKAT
Suosittelemme käyttämään julkista liikennettä. Raitiovaunupysäkit sijaitsevat HAUSin vieressä Hollantilaisentiellä ja Laajalahdentiellä (pysäkki: Tiilimäki). Raitiovaunu 4 (Katajanokka - keskusta - Munkkiniemi) kulkee 4-8 minuutin välein, matka keskustasta kestää n. 20-25 min. Taksin tilausnumerot: 0100 0700 (keskus), 0100 6265 (Munkkiniemen taksiasema). Taksin tekstiviestitilaus: 13 170 (kirjoita viestiin: Helsinki Hollantilaisentie 11).

Katujen varsilla olevat pysäköintipaikat ovat 1.10.2015 lähtien asukaspysäköintipaikkoja. Ilman tunnusta katujen varsilla voi pysäköidä pysäköintikiekkoa käyttäen enintään neljä tuntia arkisin klo 8.00 - 20.00. Koulutustalon pihan pysäköintipaikat on varattu Munkkiniemen koulutustalossa työskentelevälle henkilökunnalle.

HSL:n reittioppaasta voit katsoa joukkoliikenne- ja pyöräreittejä sekä aikatauluja.

NEUVONTAPALVELUT
Neuvonta (1. kerros) palvelee sisääntuloaulassa pääovesta tultaessa oikealla. Jokaisella koulutustapahtumalla on vastuuhenkilö, jonka puoleen voit kääntyä käytännön kysymyksissä. Yhteystiedot löydät koulutusohjelmasta.

LUENTOSALIT
Luentosalit sijaitsevat pohja-, 1. ja 2. kerroksessa. Aulan opastetaululta näet salien sijainnin.

LANGATON ASIAKASVERKKO
HAUSissa on avoin verkko asiakkaiden käyttöön. Käyttäjätunnuksen ja salasanan saat koulutukseen tullessasi.

PUHELUT, ASIAKASPÄÄTE
Puhelinvaihde 0207 1801 on avoinna klo 8.00-16.15. Asiakkaiden käyttöön on varattu Sofia-luentosalin (pohjakerros) eteisaulassa PC, jossa on internet-yhteys ja yleisimmät Office-ohjelmat.

RAVINTOLAPALVELUT, ERITYISRUOKAVALIOT
Fazer Amican ylläpitämä ravintola Kadetti (1.krs) palvelee arkisin klo 8.00 - 15.00. Seisovan pöydän lounas, jälkiruoka ja kahvi/tee sisältyvät HAUSin koulutusten hintaan. Lounaslistalla on joka päivä myös laktoositon ja (lakto-ovo) kasvisvaihtoehto. Jos noudatat jotain muuta ruokavaliota, tilaa ruoka etukäteen suoraan ravintolasta puh. 040 332 3531 tai kadetti@fazer.fi. Muista mainita, mistä HAUSin koulutuksesta on kyse.

TUPAKOINTI
Tupakointi on kielletty koulutustalon sisätiloissa. Tupakoinnille on varattu paikka koulutustalon etupihalla.

LÄHIALUEEN PALVELUT
Pankit, apteekki ja useat kaupat sijaitsevat aivan lähietäisyydellä Laajalahdentiellä ja Munkkiniemen puistotiellä.

KOULUTUSMATERIAALIT
Koulutusmateriaalit on saatavissa ainoastaan sähköisenä materiaalipankista.

PALAUTEKYSELY
Seuraamme koulutustemme laatua jatkuvasti. Jos koulutusvastuuhenkilö ei muuta ohjeista, saat sähköpostitse Webropol-palautelomakkeen. Vastaamalla kyselyyn annat meille arvokasta tietoa koulutustemme kehittämistä varten korkean HAUS-laadun takaamiseksi.