Hankinnan suunnittelu ja toteutus Hanki-palvelussa - case asiantuntijapalvelut

Loading Loading...

Ajankohta 7.11.2017
Aika
Kesto 1 päivä
Ilmoittautumisaika 26.10.2017 mennessä


Esittely

UUTUUS
Koulutuksessa paneudumme asiantuntijapalvelukilpailutusten tehokkaaseen läpiviemiseen Cloudian sähköisen kilpailutustyökalun avulla. Päivän aikana käymme case’in pohjalta läpi asiantuntijapalveluiden kilpailutusprosessin vaiheet keskittyen erityisesti valinta- ja vertailu-perusteiden suunnitteluun ja laadullisten kriteerien määrittelyyn rakenteisesti sähköisessä ympäristössä. Ohjelman suunnittelussa on huomioitu valtion hankintatoimen erityispiirteet ja siinä hyödynnetään valtionhallinnossa kehitettyjä yhteisiä malleja.

Tavoite ja hyödyt

Koulutuksessa haetaan vastauksia kysymyksiin, miten asiantuntijapalveluiden kilpailutus kannattaa viedä läpi sähköisesti, miten tarjouspyyntö kannattaa mukauttaa tarjousten arvioinnin helpottamiseksi ja miten vältetään asiantuntijapalveluiden kilpailuttamisen tyypilliset karikot.

Tavoitteena on, että osallistuja osaa tunnistaa asiantuntijapalveluiden kilpailutuksen keskeiset haasteet siirryttäessä sähköiseen kilpailutukseen. Lisäksi tavoitteena on, että koulutuspäivän perusteella osallistuja osaa laatia rakenteisen tarjouspyynnön sekä määritellä asiantuntijapalveluhankintaan soveltuvat valintaperusteet ja vertailukriteerit.

Kenelle kurssi soveltuu

Koulutus on tarkoitettu organisaatioille, joilla on jo kokemusta Cloudian sähköisestä kilpailutusratkaisusta (käyttöönottokoulutus suoritettu) tai rakenteiseen tietoon perustuvan järjestelmän käyttämisestä.

Hinta

350,00 EUR + alv 24%
Hinta sisältää esitysmateriaalin sähköisessä muodossa ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi kurssille myöhemmin kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % kurssihinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme koko kurssihinnan.

Koulutuspaikka

HAUS kehittämiskeskus Oy
Hollantilaisentie 11
00330 HELSINKI

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Carl-Johan Nordberg,
carl-johan.nordberg@haus.fi, puh. 0207 180 254

Koulutussuunnittelija Katja Valtonen,
katja.valtonen@haus.fi, puh. 0207 180 282

Lisätiedot

Edellytämme oman tietokoneen tuomista mukaan koulutukseen.
Koulutustilassa on langaton verkkoyhteys.